Antena Meniu Search
x

UPDATE! Szobi Cseh, internat de urgenta la Spitalul Fundeni

Cel mai cunoscut cascador al Romaniei duce o lupta grea pentru viata. Ingenuncheat de cancer de un an, a schimbat doua spitale in ultimele zile

Vezi și

Acum trei saptamani, Szoby Cseh, inca in putere, se intalnea cu noi pe veranda casei care gazduieste asociatia pentru copii Gladiator. Se pregatea pentru inca o lupta cu maladia care l-a ingenunchiat, cancerul. Pentru un nou tratament. “Am facut opt luni de citostatice si disparuse. Ca acuma sa fie o problema si trebuie sa incep alt tratament pe care nu-l mai subventioneaza statul”, a spus acesta.

Cascadoria cu boala e insa scumpa pentru marele actor. 1.500 de euro pe luna. “Eu nefiind om politic, nici interlop, sper sa ajung sa le arat cum se face un jaf armat”, a mai sustinut cascadorul.

Acum un an, Szoby Cseh a fost diagnosticat cu un cancer la coloana. Dar nu s-a speriat. A urmat tratamentele prescrise de doctori, a tinut si regim. A slabit 15 kilograme.

Cascadorul cascadorilor a avut de luptat si cu acuzatia ca a colaborat cu Securitatea. A castigat si-a dovedit ca nu a fost un turnator. Dar a ramas singur. L-au parasit prietenii, dar si cei care sponsorizau asociatia Gladiator, acolo unde, prin sport, invata copiii sa nu ajunga infractori. Toti banii in acest proiect i-a investit.

La 70 de ani, Szoby Cseh are in fata cascadoria vietii lui. Dar scena are nevoie de mai multe duble. Daca vreti sa intindeti o mana, puteti face donatii in contul lui Szoby Cseh. Il gasiti si pe site-ul asociatiei Gladiator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Szobi Cseh, internat de urgenta la Spitalul Fundeni