Antena Meniu Search
x

Szoby Cseh a intrat în runda a doua în lupta cu boala!

Cancerul s-a întors, iar cascadorul îşi adună puterile ca să reziste din nou. Cu demnitate şi curaj. Aşa cum a învins moartea şi prima oară.

Vezi și

 E momentul în care Szobi Cseh a văzut moartea. Clipa în care a simţit că boala a învins. Dar s-a ridicat, a zâmbit şi s-a agăţat de viaţă. De doi ani, luptă împotriva cancerului. Duce pe picioare o tumoare care îi macină oasele. Şi, dincolo de durere, găseşte puterea să râdă.

E a doua rundă din meciul cu boala. Credea că a învins, după luni epuizante de tratament. Dar cancerul s-a întors, iar Szoby Cseh i-a râs din nou în faţă. Pentru a doua oară.

Întreaga sa viaţă a fost o luptă. S-a aruncat în foc, a plonjat în aer, a trăit pe muchie de cuţit. La 71 de ani, cascadorul care a făcut pariu cu moartea în zeci de filme vrea acum să câştige cel mai greu pariu. Chiar dacă medicii nu i-au dat mari speranţe.

E optimist, pentru că are credinţă. De la Dumnezeu îi vine puterea. Ar vrea să facă o Românie mai bună. Şi să ducă la capăt proiectul Gladiator, prin care vrea să-i salveze pe copiii cu handicap şi să-i educe pe cei delicvenţi. Dar, pentru asta, are nevoie de timp. Şi de un miracol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Szoby Cseh a intrat în runda a doua în lupta cu boala!