Antena Meniu Search
x

Szoby Cseh a primit o noua sala unde isi poate continua activitatea

De pe patul de spital, Szoby Cseh a primit o veste care, teoretic, ar fi trebuit sa fie una buna. La doua zile dupa ce a aflat ca ramane fara sala in care-si desfasoara programul Gladiator, sectorul 3 i-a oferit, provizoriu, o sala intr-un centru sportiv modern

Vezi și

Teoretic, spatiul e mai mult decat nimic. Practic, el este foarte mic, iar multi copii n-ar putea sa se antreneze niciodata acolo.

"Vreau sa inving si cu Gladiatorul, pentru tara asta, pentru ca trebuie sa fim cei mai tari din Europa. Putem crea o republica a copiilor romani, care sunt ca lorzii englezi, mai tari ca James Bond, ca puscasii marini". Acesta a fost dintotdeauna visul lui Szoby Cseh. Copii fara bani, dar cu mult talent si daruire care sa cucereasca lumea, ca Madalin. "Noi vrem sa urmam tot ce-a facut el. Cascadoriile, acrobatica si tot ce-a facut". Gladiator a fost, in ultimii ani, proiectul de suflet al lui Szoby Cseh. Cascadorul se interesa de soarta fiecarui copil in parte.

Un viitor nesigur. Sambata, Stallone a aflat ca nimeni din program nu mai are acces in sala unde se antreneaza de sapte ani. Primaria Sectorului 3 a incercat sa salveze, macar pentru moment, situatia. "Noi am gasit solutia. Iata, aici, o sala care se preteaza, care face parte din cel mai nou club sportiv si cel mai modern ansamblu sportiv din Bucuresti", a declarat Robert Negoita, primarul Sectorului 3.

O sala de patru metri inaltime. Cu doi mai putin decat minimum necesar pentru antrenamentele acrobatilor gladiatori. Nici familia cascadorului nu se grabeste sa semneze contractul oferit de Primarie. "Astept sa se faca mai bine tata, iar el sa-si dea cu parerea despre acea sala. Ideea e ca e nevoie de o sala speciala, care sa aiba si inaltime si multe altele, pe care doar tata le stie", a spus Arpad Cseh, fiul acrobatului.

Pentru moment, antrenamentele copiilor cu probleme din programul Gladiator au fost suspendate, pana la gasirea unei solutii care sa multumeasca pe toata lumea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Szoby Cseh a primit o noua sala unde isi poate continua activitatea