Antena Meniu Search
x

Talhar prins cu focuri de arma

Sfintele sarbatori de Pasti nu le-au luminat suflete nici macar mintile. Cativa barbati dintr-o localitate constanteana s-au luat la bataie cu vecinii din alt sat

Vezi și

Ca sa-i desparta, politistii au tras nu mai putin de cinci focuri, dintre care doua in directia unui tanar, care ii ameninta cu coasa pe oamenii legii.

Totul a pornit din localitatea Aliman. Politistii de acolo au fost chemati de un satean, care le-a povestit ca mai multe persoane s-au luat la bataie, ca este nevoie de o ambulanta si ca lui i-a fost furata caruta. Agentii au plecat pe urmele hotilor. Pe drumul judetean 223 care face legatura intre localitatile Aliman si Vlahi, i-au gasit si pe hoti, atelajul furat, si o noua bataie. Ca sa-i desparta pe scandalagii, politistii au tras trei gloante in aer si doua in directia unui tanar care ii ameninta cu o coasa. Acesta a fost ranit la un picior si, desi initial a refuzat ajutorul medicilor, a fost transportat pana la urma la spital unde i s-au acordat ingrijiri.

Acesta nu a fost singurul incident in care politistii au fost nevoiti sa foloseasca armele din dotare. In noaptea de Inviere au avut parte de o urmarire ca-n filme. Doi tineri, dintre care unul de doar 14 ani, au plecat la plimbare cu masina si nu au oprit la somatiile agentilor. Dupa o urmarire de cativa kilometri au tras pe dreapta si au abandonat masina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Talhar prins cu focuri de arma