Antena Meniu Search
x

Oradea: Tanar batut cu bestialitate de politisti in plina strada

L-au incatusat, l-au trantit la pamant si au aruncat asupra lui o ploaie de pumni. E tratamentul de care a avut parte un tanar din Oradea din partea a doi politisti, chiar in ziua de Paste

Vezi și

Singura lui vina a fost ca s-a plimbat cu scuterul prin oras, fara sa poarte casca si fara sa aiba acte. Scena a fost filmata de cativa tineri si a ajuns pe Internet. Politistii l-au pus la pamant, l-au incatusat si, timp de cateva minute, l-au "scuturat" bine. Fara nicio jena, ziua in amiaza mare, in centrul orasului, la doi pasi de Primarie.

In timp ce politistul de la rutiera vorbeste de zor la telefon, celalalt se ocupa de tanar. Lectia finala o aplica primul. Un spray lacrimongen pulverizat in ochi. In final, e tras de gluga hanoracului si ridicat de la pamant. Dupa atatea umilinte, tanarul plange. Ii roaga pe politisti sa o lase pe o vecina care tocmai trecea prin zona sa-i anunte familia. Politistii au trimis-o acasa pe femeie, dar si-au cheamat in ajutor colegii.

"Tot a plans ca-l doare mana, era sucita. A fost la urgenta", povesteste mama tanarului. Trei saptamani a stat cu mana in ghips, dar a refuzat spitalizarea. S-a intors la lucru sa-si castige o paine. Nu i-a iertat, insa, pe politisti pentru ce i-au facut.

"Exista o plangere penala la Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor care efectuaza cercetari in cauza impreuna cu politistii Biroului de Control Intern din cadrul IPJ Bihor", a declarat Alina Dinu, purtator de cuvant IPJ Bihor. Iar dovezi sunt. Inregistrarea a ajuns pe Internet, iar familia tanarului asteapta dreptatea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Oradea: Tanar batut cu bestialitate de politisti in plina strada