Antena Meniu Search
x

A fost înjunghiat pentru banii de-o bere!

Un tânăr de 18 ani din Timişoara a ajuns în comă la spital pentru că a refuzat să-i dea unui străin 5 lei ca să-şi ia o bere. Băiatul a fost înjunghiat în piept şi puţin a lipsit ca lama cuţitului să-i atingă inima.

Vezi și

Un tânăr de 18 ani din Timişoara a ajuns în comă la spital pentru că a refuzat să-i dea unui străin 5 lei ca să-şi ia o bere. Băiatul a fost înjunghiat în piept şi puţin a lipsit ca lama cuţitului să-i atingă inima 

"I-a cerut cinci lei să bea o bere. El a spus că nu are şi atunci ăla a scos dintr-o prosop, sau aşa ceva, după cum mi-a spus băiatul meu, un cuţit şi l-a înjunghiat!", mărturisește tatăl victimei

20 de minute. Atât s-a scurs din momentul în care tânărul de 18 ani a plecat din discotecă până când a fost găsit de prieteni. Agoniza în staţia de tramvai cu hainele pline de sânge.

Evenimentul s-a petrecut in centrul complexului studentesc din Timisoara, chiar in aceasta statie de tramvai

Florin a fost preluat în comă de ambulanţă, dar înainte să intre în sala de operaţie, s-a trezit. Cu vocea stinsă, a reuşit să-i spună tatălui câteva lucruri despre agresor.

Lama cuţitului a trecut foarte aproape de inimă. Dacă ar fi nimerit-o, Florin n-ar mai fi fost acum în viaţă, spun medicii.

Poliţiştii aşteaptă să-şi revină ca să-l poată audia. De asemenea, vor studia şi imaginile suprinse pe camerele de supraveghere din zonă. Din primele date, agresorul ar putea fi un om al străzii.

Anchetatorii au stat deja de vorbă cu prietenii tânărului. Se pare că băiatul nu era singur în momentul când a fost atacat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » A fost înjunghiat pentru banii de-o bere!