Antena Meniu Search
x

Un tânăr cu dizabilități a ars de viu la Roman, după ce o bucată de jar a căzut din sobă (Video)

Un tânăr de 26 de ani, cu dizabilități locomotorii, a fost găsit fără viață, în casa distrusă de flăcări, pe strada Vasile Mortun, din Roman. Deși flăcările erau foarte puternice, pompierii au reușit să între, dar a fost prea târziu, în interior fiind descoperită o persoană carbonizată.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 28.03.2019, 14:20

Un tânăr de 26 de ani, cu dizabilități locomotorii, a fost găsit fără viață, în casa distrusă de flăcări, pe strada Vasile Mortun, din Roman.

Deși flăcările erau foarte puternice, pompierii au reușit să intre, dar a fost prea târziu, în interior fiind descoperită o persoană carbonizată.

Tânăr găsit carbonizat în casa distrusă de foc

Un incendiu a fost anunțat la o locuință din Roman, iar a locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, din cadrul Detașamentului de pompieri Roman și un echipaj medical din cadrul SAJ Neamț.

Flăcările se manifestau generalizat la o anexă, cu suprafața de aproximativ 15 metri pătrați, iar acoperișul era prăbușit. Pompierii au reușit să pătrundă în clădire. Din nefericire, în interior a fost găsită o persoană carbonizată (un bărbat cu probleme locomotorii de doar 26 de ani).  Proprietarul a suferit un atac de panică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost "jar căzut din sistemele de încălzire", informează ziarpiatraneamt.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr cu dizabilități a ars de viu la Roman, după ce o bucată de jar a căzut din sobă (Video)