Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 21 de ani din Galaţi a mobilizat toată Poliţia, după ce a furat o maşină de lux şi a provocat un dezastru pe şosea

Un tânăr de 21 de ani din Galaţi a mobilizat toată Poliţia din oraş după ce a furat o maşină de lux şi a provocat un dezastru pe şosea.

Vezi și

Un tânăr de 21 de ani din Galaţi a mobilizat toată Poliţia din oraş după ce a furat o maşină de lux şi a provocat un dezastru pe şosea. Nu avea permis de conducere, iar la spital poliţiştii s-au luptat cu el pentru a-l imobiliza. Avea un comportament ciudat, iar agenţilor le-a spus că este consul sau ambasador.

A furat maşina, s-a urcat la volan fără permis şi a distrus două autoturisme de lux. Totul în mai puţin de o oră. Când a fost prins, tânărul de 21 de ani le-a dat poliţiştilor o replică. cel puţin bizară.

Fără diplomaţie, arată că diferenţa dintre Consulat şi Ambasadă nu îi este foarte clară. Totuşi, poliţiştii nu s-au pierdut în amănunte. Era deja dat în urmărire. 

Iulian Matei - Politia Rutiera Galati: "Maşina pe care o conducea a fost semnalată ca fiind furată cu aproximativ o oră înainte de producerea accidentului. Vă rog frumos pe dumneavoastră să fiţi alături, din solidaritate faţă de mine şi să mă îngăduiţi să veniţi cu mine. Datorită faptului că sunteţi cu mine vă ofer imunitate diplomatică şi intraţi cu camerele oriunde intru eu."

"Misiunea" periculoasă a început după ce şi-a lovit propriul unchi. A reuşit să plece cu limuzina, dar fără chei în contact. Dacă ieşea din oraş, motorul s-ar fi oprit automat. Însă, pe faleza din oraş a intrat cu viteză într-un alt bolid parcat. 

S-a calmat abia după ce poliţiştii l-au imobilizat şi l-au dus la secţie. Nu era băut. Agenţii bănuiesc că ar fi putut fi sub influenţa drogurilor, aşa că aşteaptă rezultatele analizelor. 

Pe reţelele de socializare, se laudă la volanul mai multor maşini. De data asta, însă, situaţia se complică. Şi-a petrecut noaptea în arest şi este acuzat de tâlhărie şi conducere fără permis. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr de 21 de ani din Galaţi a mobilizat toată Poliţia, după ce a furat o maşină de lux şi a provocat un dezastru pe şosea