Antena Meniu Search
x

Tanar in stare grava dupa ce a fost lovit in cap cu o sapa

Un elicopter SMURD a preluat, miercuri seara, un tanar in varsta de 38 de ani din localitatea vasluiana Rafaila. Acesta a fost transportat la un spital din Iasi, dupa ce a fost lovit in cap cu o sapa

Primele cercetari arata ca cearta dintre cei doi barbati, soldata cu ranirea grava a unuia dintre ei, a avut loc pe un camp din apropierea localitatii Rafaila. Totul a plecat de la incercarea de a stabili granita dintre doua suprafete de teren pe care acestia le aveau, conform Mediafax.

"Cei doi barbati nu s-au inteles in privinta delimitarii zonei astfel incat unul dintre ei a luat sapa cu care mersese pe camp si, potrivit propriilor afirmatii, a aruncat spre tanarul de 38 de ani, provocandu-i o leziune grava la cap. In functie de evolutia starii de sanatate a victimei se va face si incadrarea juridica a faptei in ceea ce-l priveste pe autor, un barbat in varsta de 43 de ani", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, Mihaela Straub.

Barbatul, in varsta de 38 de ani, a fost transportat pana pe un camp din apropierea municipiului Vaslui de o ambulanta, dupa care a fost preluat in stare critica de un elicopter SMURD si dus la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tanar in stare grava dupa ce a fost lovit in cap cu o sapa