Antena Meniu Search
x

Tânăr paralizat de "Zombie" filmat la Timişoara, în zona Complexului Studenţesc (Video)

Imagini cu încă un tânăr paralizat de drogul Zombie au fost filmate pe o stradă din Timişoara, în apropiere de Complexul Studentesc. Băiatul a rămas paralizat în poziţia aplecat, la fel ca celelalte persoane surprinse în ipostaze similare, în mai multe oraşe din ţară.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.03.2019, 10:00

"Zombie" filmat pe stradă, la Timişoara

Imagini cu încă un tânăr paralizat de drogul Zombie au fost filmate pe o stradă din Timişoara, în apropiere de Complexul Studentesc.

Băiatul a rămas paralizat în poziţia aplecat, la fel ca celelalte persoane surprinse în ipostaze similare, în mai multe oraşe din ţară, după ce au consumat substanţe toxice.

"Zombie" filmat pe stradă, la Timişoara

Zona din apropierea Complexului Studentesc din Timişoara a fost scena unui eveniment straniu, un tânăr fiind găsit blocat în poziţia aplecat, în dreptul unei porţi, pe stradă.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un trecător a filmat momentul şi a trimis înregistrarea către presă.

Zeci de alte cazuri similare au fost filmate şi în alte oraşe, de locuitori, acest drog Zombie ameninţând să devină un fenomen în multe comunităţi.

Drogul, un halucinogen puternic, ar avea in compoziţie mai multe substanţe chimice specifice pentru combaterea dăunătorilor, spun specialistii, citaţi de opiniatimisoarei.ro.

Drogul Zombie paralizează parţial sau complet consumatorul, pentru o anumită perioadă de timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tânăr paralizat de "Zombie" filmat la Timişoara, în zona Complexului Studenţesc (Video)