Antena Meniu Search
x

Tânăra care a luat foc pe masa de operaţie cere să i se facă dreptate

A vrut să se opereze de apendicită, dar a fost arsă pe jumătate din corp. După o recuperare dureroasă şi nenumărate zile în spital, Eliza, tânăra care a luat foc pe masa de operaţie la spitalul llfov cere să i se facă dreptate.

Vezi și

A trecut aproape un an de când Eliza a văzut cum corpul îi este cuprins de flăcări pe masa de operaţie. A mers la Spitalul Judeţean Ilfov pentru o banală apendicită. Într-o secundă, imediat după ce medicii au dat-o cu iod, au izolat zona şi i-au montat electrocauterul, piciorul drept şi jumătate din spate s-au aprins.

Nu uită şi nu iartă. De atunci, Eliza cere să se facă dreptate şi cineva să plătească pentru lunile de suferinţă.

Ancheta bate pasul pe loc. Astăzi, avocatul Elizei a mai făcut o nouă încercare. După suplimentarea zilelor de spitalizare, a cerut o nouă expertiză a aparatului.

Medicul legist care a făcut o primă evaluare a cazului a notat negru pe alb că există "deficienţe în funcţionarea electrocauterului". În tot acest timp, aparatul a fost şi este utilizat în continuare. Şi asta pentru că specialiştii de la stat nu au găsit nicio defecţiune şi au dat undă verde folosirii lui.

Acum, Eliza cere despăgubiri de 200.000 de euro. Totuşi, nicio sumă nu poate şterge urmele, iar tânăra va rămâne cu semne pe viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Tânăra care a luat foc pe masa de operaţie cere să i se facă dreptate