Antena Meniu Search
x

Tânăra din Cluj, fostă campioană naţională la aerobic nu are voie să plece din judeţ

După 24 de ore după gratii şi mai mult de trei ore de audieri, tânăra din Cluj, fostă campioană naţională la aerobic care s-a urcat beată la volan şi a băgat doi oameni în spital, a ieşit tăcută şi îngândurată din sediul Parchetului

Vezi și

Tânăra de 29 de ani este acum cercetată în stare de libertate pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și pentru vătămare corporal din culpă.

Parchetul de pe lângă judecătoria Cluj Napoca a decis să nu ceară arestarea preventivă. Chiar și așa, tinerei i-a fost suspendat permisul de conducere, astfel că va trece mult timp până când ea va trece la volanul unei mașini.

Șoferița s-a ferit să facă vreo declarație până acum chiar dacă este în joc reputația ei. Astăzi la Parchet a fost însoțită de mama sa care a încercat să îi ia apărarea.

Ea a dclarat că fiica ei nu a pus niciodată gura pe alcool deși alcolemia pe care tânăra o avea în momentul accidentului era de 1,02 alcool în aerul expirat. În noaptea de miercuri spre joi, tânăra a făcut un adevărat spectacol.

Ea a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor și a fost urmărită mai bine de 2 kilometrii de un echipaj de poliție. S-a oprit abea după ce a intrat într-un taximetru în care se aflau 4 persoane. Dintre acestea o persoană a ajuns în stare mai gravă la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Tânăra din Cluj, fostă campioană naţională la aerobic nu are voie să plece din judeţ