Antena Meniu Search
x

Tânără de 26 de ani din Galați, plasată în carantină după o ceartă cu soțul

O gălăţeancă a ajuns în carantină după ce s-a certat cu soţul său. Ea va plăti şi amendă pentru că nu a respectat măsura izolării la domiciliu.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 15.06.2020, 08:59

Tânără de 26 de ani din Galați, amendată și plasată în carantină după o ceartă cu soțul
Tânără de 26 de ani din Galați, amendată și plasată în carantină după o ceartă cu soțul - Profimedia Images/ imagine ilustrativă
  • Femeia, care se afla în izolare după ce s-a întors din Spania, nu a fost găsită la domiciliu în timpul unui control.
  • Ea le-a spus jandarmilor că a plecat la rude pentru a se linişti.

Tânăra de 26 de ani, din Galaţi, a plecat din izolare pentru că s-a certat cu soţul ei. Ea a fost plasată în carantină instituţionalizată şi a fost amendată 1.000 de lei, scrie Mediafax.

Femeia nu a fost găsită acasă în timpul unui control. Ea se afla în izolare la domiciliu deoarece revenise din Spania la începutul lunii iunie. Ulterior, femeia a fost găsită la rude şi le-a spus jandarmilor că a plecat de acasă pentru că s-a certat cu soţul.

Femeia s-a întors din Spania în data de 5 iunie şi urma să rămână în autoizolare la domiciliu până la expirarea celor 14 zile. Referitor la plecarea din domiciliul declarat, aceasta a spus verbal jandarmilor că s-a certat cu soţul ei şi a ales să meargă la rude, pentru a se linişti, fără a anunţa şi a primi încuviinţarea personalului medical.Pentru gestul său, femeia a fost introdusă în carantină instituţionalizată unde va suporta toate cheltuielile. De asemenea, jandarmii au aplicat măsura sancţionării contravenţionale, aceasta alegându-se şi cu o amendă în valoare de 1.000 lei”, a anunţat Jandarmeria Galaţi.

În timpul controalelor desfăşurate în judeţul Galaţi nu s-au produs şi alte incidente.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Tânără de 26 de ani din Galați, plasată în carantină după o ceartă cu soțul