Antena Meniu Search
x

Un câine e bătut cu pumnii, cu ură, de stăpâna lui, într-un tramvai din Bucureşti (video)

Un câine e bătut cu pumnii, cu ură, de stăpâna lui, într-un tramvai din Bucureşti, oamenii o privesc îngroziţi, fără ca cineva să aibă curaj să intervină. Filmarea a devenit virală pe Facebook, unde revolta împotriva agresoarei a făcut-o pe aceasta să-şi dezactiveze profilul.

de Redactia Observator

la 12.03.2019, 09:34

Câine bătut cu pumnii de stăpmâna lui Vezi și

Un câine e bătut cu pumnii, cu ură, de stăpâna lui, într-un tramvai din Bucureşti, oamenii o privesc îngroziţi, fără ca cineva să aibă curaj să intervină. Filmarea a devenit virală pe Facebook, unde revolta împotriva agresoarei a făcut-o pe aceasta să-şi dezactiveze profilul de pe reţeaua de socializare.

Imaginile au fost surprinse într-un tramvai din Capitală luni. O tânără care are un pui de ciobănesc german în lesă îl loveşte cu pumnii şi îl ceartă că a plecat de lângă mea. Are o privire tulbure şi se vede că dă în animal cu multă furie: "De ce ai fugit de mine? De ce ai fugit, nu ştii să stai lângă mine?", îl ceartă tânăra pe căţeluş.

Oamenii din tramvai o privesc îngroziţi, dar nimeni nu intervine. Se aud voci: "Doamne măi femeie, ce nebună e!", se aude o călătoare speriată.

Tânăra a fost identificate de mai mulţi reprezentanţi ai asociaţiilor pentru protecţia animalelor şi din cauza revoltei de pe Facebook ea şi-a şters contul de pe reţeaua de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un câine e bătut cu pumnii, cu ură, de stăpâna lui, într-un tramvai din Bucureşti (video)