Antena Meniu Search
x

Tânăra soţie a primarului din judeţul Iaşi a fost condusă pe ultimul drum. Misterul morţii ei şi al tatălui edilului e adâncit de IPOTEZE ŞOCANTE

O mie de oameni au condus-o pe ultimul drum pe Alina Luiza, soţia primarului din Butea, mamă a unui bebeluş de 10 luni. Soţul său şi-a luat cu greu adio de la mama copilului său.

Vezi și

O mie de oameni au fost la înmormântarea Alinei Luiza, soţia primarului din Butea, mamă a unui bebeluş de 10 luni. Soţul său şi-a luat cu greu adio de la mama copilului său.

Mai bine de 10 preoţi au condus-o pe Alina Luiza pe ultimul drum. Copii şi tineri au purtat costum popular, aşa cum îi plăcea ei.

SPUNEŢI-VĂ PĂREREA: CARE SUNT CAUZELE MORŢII SOŢIEI PRIMARULUI?

Bunica Alinei a rezistat până la finalul funeraliilor. Deşi, e greu. Exact în urmă cu opt ani îşi îngropa şi fiica, pe mama Luizei. 

În momentul de rămas-bun, primarul din Butea a plâns pe sicriul alb al frumoasei sale soţii.

Şi-a îngropat soţia la câteva zile după ce şi-a luat adio şi de la tatăl său. Amândoi au plecat înainte de a afla răspunsul. Ce i-a ucis?! 

Până acum, există doar rezultatul legiştilor. În trupurile celor doi a fost găsit etilenglicol. O substanţă otrăvitoare folosită în antigel.

În curtea casei edilului din Butea, se află depozitat un butoi cu antigel, dar cei doi nu aveau acces acolo. Iar anchetatorii, se plânge primarul, nu au făcut prea multe cercetări.

Potrivit bzi.ro, Anton Anti ar fi deranjat mai multe persoane certate cu legea chiar şi înainte de a fi ales în funcţia de primar al comunei Butea.

"Anton s-a implicat mult în salvarea padurilor. A mers si cu politiştii în actiuni de prindere a hotilor. A fost de multe ori ameninţat. Nu ştiu cine ar fi putut fi în stare sa îi distrugă familia. Ar trebui analizată atent fiecare variantă. Ceva este la mijloc", a declarat o sursă pentru bzi.ro.

Comunitatea vorbeşte în acest caz despre duşmani şi despre o răzbunare.

"Primarul a fost ameninţat de mai multe ori in campanie. Au fost amenintari cu moartea. Nu ştiu dacă povestea asta are vreo legatură cu razbunarea, dar am suspiciuni. Este vorba despre oameni foarte răi. Oamenii legii vor stabili ce s-a intamplat si daca este vorba despre o mana criminala", a povestit o persoană apropiată de familia primarului.

Nici anchetatorii nu exclud varianta unei răzbunări.

"O ancheta este în desfăşurare. Politiştii nu au exclus nici o posibilitate", a precizat Anca Vijiac, purtatorul de cuvânt al Inspectoratului Judetean de Politie Iaşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » Tânăra soţie a primarului din judeţul Iaşi a fost condusă pe ultimul drum. Misterul morţii ei şi al tatălui edilului e adâncit de IPOTEZE ŞOCANTE