Antena Meniu Search
x

Tânără rănită grav şi abandonată pe pârtie

O tânără clujeancă a fost rănită grav şi abandonată pe pârtia de la Cavnic, a doua zi de Crăciun. Cel care a accidentat-o nu a fost găsit nici până acum. Un individ în blugi a secerat-o pe Oana, care era cu placa la munte.

Vezi și

 O tânără clujeancă a fost rănită grav şi abandonată pe pârtia de la Cavnic, a doua zi de Crăciun. Cel care a accidentat-o nu a fost găsit nici până acum. Un individ în blugi a secerat-o pe Oana, care era cu placa la munte. I-a rupt un picior şi a a lăsat-o în agonie, fără să se uite în urmă. Nu s-ar fi ştiut nimic dacă tânăra nu ar fi postat pe Facebook fotografii şi mesaje adresate agresorului său. Întâmplarea a stârnit un val de revoltă. Iar mobilizarea ar putea duce la identificarea lui.

E mesajul pe care Oana, o tânără de 28 de ani din Cluj, i l-a lăsat pe Facebook necunoscutului care a băgat-o în spital. În a doua zi de Crăciun, pe pârtia din Cavnic. A secerat-o, după o coborâre haotică pe schiuri şi a lăsat-o în urmă, rănită, fără măcar să o privească. Înainte de a-şi pune placa pe zăpadă, pentru coborâre, Oana s-a fotografiat fericită alături de prietenul ei.

Accidentul care i-a pus capăt brutal vacanţei la munte a fost văzut de un turist, care a povestit şi el totul pe reţeaua de socializare.

Tânărul în blugi, cu o căciulă albă şi fără beţe pentru schiuri, nu a făcut nici cel mai mic gest să-şi ajute victima. Turistul care l-a văzut a chemat salvamontiştii, apoi medicii.

Oana a avut putere să-şi fotografieze pas cu pas drumul spre spital. Din ambulanţa unde a primit primele îngrijiri până pe patul din salon. Tânăra nu a avut cum să meargă la poliţie să facă plângere împotriva celui care i-a rupt piciorul. A scris pe Facebook despre suferinţa ei şi a provocat un val de revoltă.

Oana speră că mesajele ei o vor ajuta să-l găsească pe tânărul care a lovit-o. Sau, în cel mai fericit caz, îl vor convinge să-şi recunoască greşeala şi să-i ceară scuze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Tânără rănită grav şi abandonată pe pârtie