Antena Meniu Search
x

Tânără răpită de pe stradă și batjocorită zece zile în casa unui bărbat din Turda

O tânără de 31 de ani a fost răpită de pe stradă, sechestrată și batjocorită timp de zece zile, în locuința unui bărbat din Turda. A reușit să scape din mâinile lui și a mers direct la poliție, iar agresorul a fost arestat.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 20.11.2020, 12:36

Tânără răpită de pe stradă și batjocorită zece zile în casa unui bărbat din Turda
Tânără răpită de pe stradă și batjocorită zece zile în casa unui bărbat din Turda - Profimedia Images/ imagine ilustrativă
  • Tânăra de 31 de ani le-a spus polițiștilor că a fost luată cu forța de pe stradă și că a fost abuzată de un bărbat din Turda.
  • Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile.

Când a reușit să scape, femeia a mers direct la poliție, unde l-a denunțat pe bărbatul care a sechestrat-o în locuința sa, în perioada 11-20 octombrie.

În perioada respectivă, a obligat-o, contrar voinţei sale, să întreţină zilnic raporturi sexuale normale (de 18 ori) şi a exercitat în mod repetat acte de violenţă fizică asupra acesteia (de 4 ori), anunță IPJ Cluj.

Acum, bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiuniIor de lipsire de libertate in mod ilegal, viol in formă continuată (18 acte materiale) şi lovire sau alte violenţe în formă continuată (4 acte materiale).

Propunerea formulată de parchet a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Turda, care a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Alex Prunean

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Tânără răpită de pe stradă și batjocorită zece zile în casa unui bărbat din Turda