Antena Meniu Search
x

Tânărul care a lovit o femeie pe plajă se scuză, dar și acuză

Tânărul de 19 ani care a lovit o femeie pentru că îşi pusese prosopul de plajă lângă şezlongul lui a scris pe Facebook că îi pare rău pentru ce a făcut. În câteva vorbe îi cere scuze femeii pe care a agresat-o.

Vezi și

Tânărul de 19 ani care a lovit o femeie pentru că îşi pusese prosopul de plajă lângă şezlongul lui a scris pe Facebook că îi pare rău pentru ce a făcut. În câteva vorbe îi cere scuze femeii pe care a agresat-o. 

Cu muşchii încordaţi, atitudinea de taur în arenă şi discursul agresiv, bărbatul era de neoprit acum câteva zile, pe plaja din Mamaia. Cu o femeie pe post de adversar, a înjurat, a lovit, a scuipat. S-a comportat ca un stăpân pe plataţie.

I-a luat, se pare, ceva timp să îşi dea seama sau să îşi amintească ce a făcut. Filmul incidentului, ajuns în presă şi pe reţelele de socializare, i-a fost, probabil, de mare ajutor. Cert e că acum bătăuşul de pe plajă şi-a cerut scuze pe Facebook. Sau. un fel de scuze.

"Încep prin a-mi cere scuze faţă de femeia respectivă, public. Această gorilă ţin să vă spun că are un suflet şi o familie acasă. Am fost provocat, am încercat să îi explic, vorbindu-i frumos, dar nici aceasta nu a fost o doamnă. Mi-a înjurat ceea ce am mai de preţ pe lumea această şi anume familia."

Odată ce a explicat că el n-a vrut să se comporte ca o. gorilă, dar n-a avut încotro, tânărul de 19 ani a acuzat presa că a spus minciuni despre el şi că i-a târât familia prin noroi. Apoi le-a mulţumit susţinătorilor, nu puţini, care i-au trimis mesaje de încurajare.

Daniel este fiul unui grec, Nikos Chatzakis, cunoscut în Clanul Sportivilor. Nikos deţine o firmă de securitate şi un club de manele. Tatăl şi fiul ţin la imaginea lor de duri. Pe Facebook se laudă cu bicepşii lucraţi cu grijă, dar şi cu petrecerile de fiţe şi cu femeile frumoase din anturajul lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Tânărul care a lovit o femeie pe plajă se scuză, dar și acuză