Antena Meniu Search
x

Video Tânărul de 21 de ani dispărut în apele Dunării, în continuare de negăsit. Misiunea este îngreunată de curenţi

Un nou accident pe Dunăre. O barcă de agrement, supraaglomerată, în care se aflau mai mulţi pasageri decât ar fi trebuit, şi condusă de un barcagiu beat, s-a scufundat. Dintre cei 9 pasageri, doar 8 au ieșit la mal. Echipele de intervenţie încă îl caută pe tânărul de 21 de ani dispărut în apele Dunării. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 26.07.2021, 15:13

Vezi și

Operaţiunea este în plină desfăşurare şi sunt momente dramatice în apropiere de Portul Corabia. Sunt mai multe echipaje de pompieri şi scafandri care îl caută pe tânărul înghiţit de apelele fluviului.

Este o misiune îngreunată având în vedere că atât cursul apei, cât şi curenţii sunt foarte puternici, iar vizibilitatea este zero.

De negăsit 

În ajutorul pomperilor din Olt, au venit şi scafandrii de la ISU Vâlcea şi se continuă căutările.

Cei 9 au venit în apropiere de port, voiau să ajungă pe insulă şi să îşi petreacă acolo câteva ore, să facă un grătar. Conducătorul ambarcaţiunii, care a băut, îl avea la bord chiar şi pe fiul său. Cei opt care s-au salvat în afara oricărui pericol. S-a deschis şi un dosar penal şi se fac în continuare cercetări în această anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Tânărul de 21 de ani dispărut în apele Dunării, în continuare de negăsit. Misiunea este îngreunată de curenţi