Antena Meniu Search
x

Tânărul de bani gata acuzat că şi-a sechestrat şi răpit iubita în vila din Corbeanca vrea să fie liber

În exclusivitate, pentru Observator, susţine că i-a oferit lux şi libertate. Iar scandalul se aprinde. Tânărul riscă să rămână acum şi fără cel mai bun prieten - o maimuţă - pe care o duce peste tot cu el.

Vezi și

În exclusivitate, pentru Observator, susţine că i-a oferit lux şi libertate. Iar scandalul se aprinde. Tânărul riscă să rămână acum şi fără cel mai bun prieten - o maimuţă - pe care o duce peste tot cu el.

"Unde poate să fie sechestrată 3 zile dacă ea a fost cu o zi înainte la salon? Era poliţie pe stradă. Avea tot timpul telefonul la ea!"

Aşa a încercat să îi convingă şi pe judecători Aslan Sadeghi, tânărul de originie iraniană. A ieşit din arestul la domiciliu pentru a dărâma acuzaţiile fostei sale iubite. Reporterii Observator au obţinut mărturia tinerei oferită anchetatorilor. 

"Am vrut să îl părăsesc. Nu m-a lăsat. Am fost sechestrată în vila lui, legată cu bandă adezivă, ameninţată cu arma, mi-au fost puse cabluri în jurul gâtului. Încingea cu bricheta vârful unui cuţit şi mă ameninţa că îmi pune cuţitul pe mâini, pe faţă. Eu am crezut în povestea noastră de iubire", este mărturia tinerei. 

Este prima sa declaraţie după izbucnirea scandalului. Tânărul este cunoscut în lumea bună a Capitalei pentru stilul de viaţă excentric. S-a scris despre el că a încărcat să le cucerească pe Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu cu cadouri scumpe. 

În schimb, Florentina, fata care îl acuză de sechestrare şi tortură, susţine că a şi jefuit-o. Tânăra s-ar fi întors din străinătate, unde a lucrat, cu 6.000 de euro. 

Tânărul mai are o problemă. Riscă să rămână şi fără cel mai bun prieten. Maimuţa cu care se laudă pe internet. 

Organizaţiile care luptă pentru protejarea animalelor ne-au transmis că analizează dacă are dreptul să deţină o maimuţă. Dacă vor afla că este chinuită vor cere să fie luată din casa lui. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Tânărul de bani gata acuzat că şi-a sechestrat şi răpit iubita în vila din Corbeanca vrea să fie liber