Antena Meniu Search
x

Tânărul drogat care a ucis în bătaie o bătrână într-o scară de bloc la Oneşti e un cunoscut Chef care lucra pe litoral

Tânărul drogat care a ucis în bătaie o bătrână într-o scară de bloc la Oneşti e un celebru Chef care lucra pe litoral.

Tânărul drogat care a ucis în bătaie o bătrână într-o scară de bloc la Oneşti e un celebru Chef care lucra pe litoral. Originar din oraşul moldovean, el venise acasă la părinţi pentru a lua parte la înmormântarea bunicii lui.

Cu o zi înainte de înmormântare, Tavi Oprea, 28 de ani, a agresat o cerşetoare la priveghiul bunicii. Tatăl băiatului a sesizat că e irascibil şi devine violent şi l-a dus acasă, într-un apartament la etajul 1, şi l-a încuiat înăuntru. A sărit pe geam de la etaj şi, fiind desculţ, a intrat într-o altă scară de bloc, unde ştia că e un fotoliu. 

Acolo a fost găsit de bătrâna de 78 de ani care se ducea să ducă gunoiul. Un vecin l-a auzit pe Tavi cum ţipa la femeie şi a ieşit pe scară, dar tânărul l-a lovit cu pumnul. Vecinul s-a întors în casă să sune la 112, iar când s-a întors pe scară a văzut o privelişte şocantă.

Criminalul era prăvălit peste bătrînă, femeia fiind plină de sânge şi fără cunoştinţă. Ucigaşul ei aproape adormise peste ea, obosit probabil de la câte lovituri îi aplicase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Tânărul drogat care a ucis în bătaie o bătrână într-o scară de bloc la Oneşti e un cunoscut Chef care lucra pe litoral