Antena Meniu Search
x

Românul împuşcat sâmbătă în Italia, în stare gravă

Viaţa tânărului român de 19 ani, împuşcat sâmbătă în Italia atârnă acum de un fir de aţă. Este în comă la spital. Vă reamintim, bărbatul a fost rănit grav iar mama lui ucisă.

Vezi și

Criminalul e un italian care s-a enervat pentru că românii nu plăteau la timp chiria. Tot pentru bani individul şi-a ucis şi propria mamă.

Într-un apartament a deschis focul asupra mamei lui care avea 68 de ani. A murit pe loc.

Italianul şi-a ucis propria mamă pentru bani, scriu ziarele din Peninsulă. Era furios că femeia nu cerea la timp chiria familiei de români care ocupa o casă de-a lor, la periferia oraşului Latina. Aşa că după crima de acasă, a mers şi la români. Cu aceleaşi intenţii criminale.

În casa închiriată se aflau 4 suflete: românca de 44 de ani, iubitul ei, tot român dar şi cei doi fii ai femeii, veniţi special pentru a petrece Crăciunul cu mama lor. U

nul dintre ei a fost atins de gloanţe. A fost dus de urgenţă la spital şi operat pe creier. Tânărul de 21 de ani este acum internat la terapie intensivă, în stare foarte gravă. Pe pagina lui de Facebook, apropiaţii scriu mesaje de încurajare.

Criminalul de 35 de ani a fost prins la câteva ore de la comiterea ororilor. Bărbatul este acum în arest şi şi-a recunoscut crimele. Le-a spus anchetatorilor că îşi pierduse slujba, era stresat şi avea numai probleme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Românul împuşcat sâmbătă în Italia, în stare gravă