Antena Meniu Search
x

Târgul de Crăciun de la Sfântu Gheorghe, cel mai prietenos cu mediul

Aprope fiecare oraş din ţară a îmbrăcat straie de sărbătoare timp de o lună de zile. Târgurile de Crăciun au concurat unele cu celelalte, pentru a atrage cât mai mulţi turişti de peste tot. Toate au avut luminiţe minunate, dar numai unul a fost prietenos cu mediul.

de Redactia Observator

la 26.12.2019, 17:39

Vezi și

Aprope fiecare oraş din ţară a îmbrăcat straie de sărbătoare timp de o lună de zile. Târgurile de Crăciun au concurat unele cu celelalte, pentru a atrage cât mai mulţi turişti de peste tot. Toate au avut luminiţe minunate, dar numai unul a fost prietenos cu mediul. Vorbim despre Târgul de Crăciun din Sfântu Gheorghe, acolo unde turiştii au băut vin fiert din pahare de carton. Iar sarmalele le-au mâncat cu tacâmuri din lemn. 

Târgul de Crăciun din Sfântu Gheorghe este primul din ţară care decide să fie mai prietenos cu mediul. Toţi comercianţii au renunţat la plastic, iar tacâmurile şi farfuriile sunt din materiale biodegradabile. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru a stimula copiii să protejeze mediul, la târg a fost montată şi o bicicletă. Regula e simplă. Cu cât pedalează mai repede, cu atât decoraţiunile din jurul lor luminează mai tare.

Peste 60 de meşteşugari şi comercianţi au ajuns cu produse diverse la târg. 

În această seară, târgul din Oradea şi cel din Bucureşti îşi închid porţile. Târgul de la Sibiu poate fi vizitat până pe 3 ianuarie, iar cel din Cluj până în noaptea dintre ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Târgul de Crăciun de la Sfântu Gheorghe, cel mai prietenos cu mediul