Antena Meniu Search
x

Târg cu produse bio și obiecte de artizanat în Cetatea Bistriţa

Cei mai apreciaţi producători locali din Bistriţa-Năsăud şi-au dat întâlnire în inima Cetăţii Bistriţa. Dulceţuri proaspete, făcute din fructe abia culese, legume crescute în grădinile localnicilor, uleiuri sau diferite obiecte de artizanat - toate au fost expuse şi vândute la un târg de profil. Iar doritorii nu s-au lăsat aşteptaţi.

de Redactia Observator

la 13.10.2020, 17:08

Vezi și
  • Sute de bistriţeni au trecut pragul Târgului Breslelor Moderne.
  • Nimeni nu a plecat cu mâna goală de acolo.

Oraşul Bistriţa a fost locul de întâlnire al breslelor moderne, zilele trecute. Zona pietonală şi Piața Centrală au fost pline ochi de meşteşugari care şi-au prezentat marfa: de la produse hand made, la cele mai gustoase preparate, dar şi legume.

Cele mai căutate produse au fost brânzeurile făcute în munţii Rodnei după reţete vechi de zeci de ani şi transmise din generaţie în generaţie, produsele apicole rare sau zacusca tradiţională.

Sute de bistriţeni au trecut pragul Târgului Breslelor Moderne în cele două zile cât a fost dechis şi nimeni nu a plecat cu mâna goală de acolo.

Târgul Breslelor Moderne din Bistriţa a ajuns la a 5-a ediţie şi s-a organizat cu ocazia zilei naţionale a produselor agroalimentare româneşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Târg cu produse bio și obiecte de artizanat în Cetatea Bistriţa