Antena Meniu Search
x

Târgul Cetăţii din Târgu Mureş a fost redeschis

După o lungă perioadă de aşteptare, a venit şi momentul redeschiderii târgurilor tradiţionale. Târgul Cetăţii din Târgul Mureş a fost deschis ieri, iar acesta are un sinonim - sărbătoarea gusturilor, care este pregătită să-şi primească vizitatorii. Totuşi, pandemia şi-a pus amprenta şi peste aceste târguri, iar regulile nu lipsesc.

de Redactia Observator

la 21.06.2020, 14:07

Vezi și
  • Reguli noi la Târgul Cetății din Târgu Mureș
  • Sărbătoarea gusturilor, pregătită să primească vizitatori

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aşa se desfăşoară ediţia de anul acesta a Târgului Cetăţii din Târgul Mureş. Purtarea măştii este o recomandare, iar dezinfectarea mâinilor este necesară pentru siguranţa tuturor.

Cristina Orza Manoilă, director de eveniment - S-a simţit nevoia organizării unui astfel de târg mai ales pentru producători pentru că foarte mulţi dintre ei trăiesc din această activitate. În mai puţin de 12 ore de la momentul în care am anunţat oficial organizarea târgului toate locurile au fost ocupate.

Târgul Cetăţii îşi propune să încurajeze consumul de produse alimentare locale, să sprijine micii producători şi să îi promoveze.

Clienţii nu au lipsit,ba chiar au venit în număr mare încă din prima zi.

Târgul Cetății din Târgu Mureş ne aşteaptă cu produse traţionale, produse hand-made, brânzeturi sau costume populare până în această seară, la orele 19.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Târgul Cetăţii din Târgu Mureş a fost redeschis