Târgurile de preparate tradiţionale din Capitală s-au redeschis, în primele zile de primăvară
Bucătarii au profitat de vremea frumoasă şi au încins grătare în aer liber. Preparatele tradiţionale olteneşti şi ardeleneşti, dar şi delicatese din fructe de mare rumenite pe grătar au ademenit trecătorii astăzi, în Bucureşti.
Bucătarii au profitat de vremea frumoasă şi au încins grătare în aer liber. Preparatele tradiţionale olteneşti şi ardeleneşti, dar şi delicatese din fructe de mare rumenite pe grătar au ademenit trecătorii astăzi, în Bucureşti.
Mititeii nu au avut nevoie de prea multă reclamă. Au fost cei mai vânaţi în acest sfârşit de săptămână. Mirosul a ademenit şi oameni care erau doar în trecere prin zona. Bucătarii au învârtit pe grătar 1.000 de bucăţi şi spun că toţi s-au vândut încă sfârâind. De altfel, toate preparatele la grătar au avut succes.
Nu doar mirosul bucatelor, ci şi preţurile au încurajat trecătorii să guste o porţie de mâncare tradiţională, în aer liber. O frigăruie de pui pe grătar a costat 10 lei, iar micul 3 lei.
Cei care au optat pentru fructe de mare la grătar au scos din buzunar ceva mai mulţi bani. Dar şi aici au fost clienţi de la mic la mare.
Toate târgurile din Capitală au debutat odată cu venirea primăverii şi aşteaptă cumpărătorii în fiecare weekend de acum.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰