Antena Meniu Search
x

Tarom anunţă reduceri de preţuri la biletele de avion, pentru acest weekend

Compania naţională de transport aerian Tarom a anunţat vineri că scoate la vânzare bilete dus-întors, la preţuri începând de la 92 euro, cu ocazia introducerii în flotă a celor două aeronave noi Boeing B737-800NG.

la 19.05.2017, 11:13

Compania naţională de transport aerian Tarom a anunţat că scoate la vânzare bilete dus-întors, la preţuri începând de la 92 euro, cu ocazia introducerii în flotă a celor două aeronave noi Boeing B737-800NG.

La începutul lunii mai, Ministerul Transporturilor a anunţat că Tarom a semnat contractul de achiziţie în leasing a două aeronave noi Boeing 737-800 NG, având o configuraţie de 189 de locuri.

Tarom a anunţat vineri că lansează o ofertă cu ocazia introducerii în flotă a celor două aeronave.

”Oferta de 92 euro (toate taxele incluse) este valabilă pentru călătorii dus-întors între Bucureşti şi unele dintre cele mai atractive destinaţii europene: Alicante, Amsterdam, Madrid, Tel Aviv, Valencia”, se arată în comunicat.

Biletele sunt disponibile la vânzare în perioada 19-21 mai 2017 pentru călătorie în intervalul 19 iunie 2017-31 martie 2018 şi pot fi achiziţionate atât pe site-ul companiei, cât şi prin agenţiile proprii şi partenere Tarom.

Potrivit companiei, toate bilete au incluse în preţ transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână, check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil şi servicii gratuite la bord.

Sursa: News.ro

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Tarom anunţă reduceri de preţuri la biletele de avion, pentru acest weekend

Breaking News

Scandal de corupție în Parlamentul European. O vicepreședintă a fost reținută într-un dosar în care...

Scandal de corupție în Parlamentul European. O vicepreședintă a fost reținută într-un dosar în care ar fi implicat și Qatarul