Antena Meniu Search
x

Tatăl bătăuș, închisoare cu suspendare

Luni întregi şi-a lovit fetele şi le-a ameninţat. Le-a obligat chiar să se filmeze una pe cealaltă când erau umilite, bătute şi jignite. Totul, sub ochii frăţiorului de cinci ani

Vezi și

Luni întregi şi-a lovit fetele şi le-a ameninţat. Le-a obligat chiar să se filmeze una pe cealaltă când erau umilite, bătute şi jignite. Totul, sub ochii frăţiorului de cinci ani

Abia la un an de la chinurile la care au fost supuşi copiii din Vaslui, tatăl lor a fost condamnat la închisoare. cu suspendare. Bărbatul s-a răzbunat pe ei după ce mama i-a părăsit şi a plecat să muncească în străinătate. 

Două surori de 14 şi 15 ani au trăit un coşmar sub acelaşi acoperiş cu tatăl lor. Chinul fetelor a început când mama a plecat să muncească în străinătate. Tatăl şi-a vărsat furia pe copii.

Singur şi gelos, părintele şi-a obligat fetele să-l ajute să intre pe site-uri pentru adulţi. Totul, sub ochii unui băieţel de numai cinci ani, mezinul familiei.

Luni întregi, copilele n-au îndrăznit să sufle o vorbă despre umilinţele pe care le-au suportat. Nici măcar la bunică n-au găsit înţelegere.

Când n-au mai putut îndura bătăile, fetele au povestit la şcoală ce se întâmplă în casa lor. Profesorii au anunţat protecţia copilului. Cei trei fraţi au fost duşi într-un centru social, apoi au ajuns în grija unei rude din partea mamei. Copiii au avut nevoie de psiholog.

Imaginile filmate de cele două fete au ajuns probe la poliţie, iar tatăl a fost acuzat de violenţă şi ameninţare. A fost cercetat în libertate, dar nu a avut voie să se apropie de copiii lui.

Abia după un an, bărbatul a fost condamnat la un an de închisoare. Cu suspendare. Decizia nu este definitivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Tatăl bătăuș, închisoare cu suspendare