Antena Meniu Search
x

Tatal copiilor din Cluj obligati sa isi vanda jucariile pe strada cere sa isi vada fetita si baiatul

La o saptamana dupa ce o tara intreaga i-a urmarit pe cei doi in timp ce isi negociau copilaria pe marginea drumului, tatal ii cere mamei sa puna punct chinului la care ii supune si o acuza ca a blocat orice legatura intre el si copii.

Vezi și

De cand a fost inchis pentru furt, Attila traieste parca rupt de lume. La orice se astepta, mai putin la vestea ca cei doi copii ai sai isi vand jucariile pe strada.

“Copiii mei, cand am plecat de acasa, aveau sute de jucarii, saci. Nu cred ca ii ducea capul sa puna jucariile jos, au fost influentati. De cine? mai mult ca sigur de mama lor”, spune barbatul.

Au fost mereu saraci, dar s-a luptat sa nu le lipseasca nimic: “Eu, cat am fost, copiii erau ingrijiti nu imi placea sa vad ca fata mea sau baiatul meu merge la frigider si nu gaseste un iaurt”.

Attia i-a transmis si un mesaj mamei copiilor sai: “Daca se uita un pic la televizor, si se uita, o rog sa fie cu ochii pe copii, nu pe cafea si tigari, ca fara copii nu se poate trai”.

Un mesaj greu de inteles pentru femeia care nici nu se gandeste la traumele celor carora le-a dat viata.

La inceputul acestei saptamani, nu se schimbase nimic. Protectia Copilului i-a gasit pe cei doi singuri acasa. Nici urma de mama.

In cazul in care vor fi vazuti vanzand bunuri sau apeland la mila publica, mama va fi trasa la raspundere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Tatal copiilor din Cluj obligati sa isi vanda jucariile pe strada cere sa isi vada fetita si baiatul