Antena Meniu Search
x

Tatăl criminalului din Râmnicu Sărat vânduse o locuinţă ca să-i plătească procesele.

Pentru propriile copile, a fost călău nemilos. Pentru fiicele altora, a fost un proxenet de temut.

Vezi și

Pentru propriile copile, a fost călău nemilos. Pentru fiicele altora, a fost un proxenet de temut. Tatăl bărbatului care şi-a măcelărit toată familia vânduse o locuinţă ca să-i plătească procesele.

Voia să-l vadă liber. Acum nu mai vrea să-l vadă niciodată. Psihologii cred că tatăl-criminal are profilul unui psihopat. Şi-a ucis fiicele şi soţia fără ezitare. Iar el încă trăieşte, într-un spital din Capitală.

Anul 2012. Începutul sfârşitului. O reţea de proxeneţi ajunge în cătuşe. Florin Marcu avea doi îngeri acasă. Peste hotare, avea o reţea de prostituate minore. Încep procesele şi cheltuielile. A continuat să pozeze în tatăl perfect. În centrul familiei, înconjurat de soţia şi fetele sale.

Însă după doi ani de judecată, a primit sentinţa finală. Trei ani, după gratii. Şi atunci i-a condamnat pe toţi la moarte. Şi-a măcelărit soţia. Apoi, le-a luat viaţa fetiţelor sale. Portretul de familie s-a stins cu sânge.

Tatăl criminalului, care a făcut tot ce a putut să-şi ţină băiatul liber, plânge după nepoate în hohote. El le-a găsit, fără suflare. O imagine care-l va bântui până la sfârşit.

Pentru victimele lui, medicii nu au mai avut ce să facă. Însă pe Florin l-au ţinut în viaţă, după ce a încercat să îşi ia zilele. Un elicopter şi o ambulanţă l-au adus până la spitalul Floreasca. E încă în viaţă. Bătrânul lui tată îşi va îngropa nepoatele şi nora. Îl vor ajuta aleşii locali, cu bani. Dar adevăratul lui ajutor s-a stins, pentru totdeauna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Tatăl criminalului din Râmnicu Sărat vânduse o locuinţă ca să-i plătească procesele.