Antena Meniu Search
x

Tatăl gemenelor abandonate la etajul şase al unui bloc din Bucureşti vrea să le ia acasă

Antonia şi Iasmina, cele două gemene abandonate de mamă la etajul şase al unui bloc din Bucureşti, au fost preluate de un asistent maternal de la Protecţia Copilului

Vezi și

Antonia şi Iasmina, cele două gemene abandonate de mamă la etajul şase al unui bloc din Bucureşti, au fost preluate de un asistent maternal de la Protecţia Copilului

Are ochii în lacrimi şi de patru nopţi nu poate dormi. E tatăl fetelor, venit în grabă din Germania, după ce şi-a văzut copilele, abandonate, la televizor. Le ştia acasă, bine îngrijite de mamă. Şi le-a văzut singure într-un pat străin, de spital, scâncind după afecţiune.

Nu ştie de ce soţia lui a plecat la celălalt capăt al ţării, ca să scape de Antonia şi Iasmina, ca de un secret ruşinos. Spune că-i trimitea lunar bani deşi femeia s-a plâns că gemenele mureau de foame, din cauza lui. Şi-o bănuieşte că era infidelă.

Dimineaţă, Mihaela, mama gemenelor a stat mult de vorbă cu reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului. Dar nu a reuşit să-i convingă că le vrea cu adevărat înapoi. Şi mai ales, că le poate creşte.

Tatăl gemenelor spune că va face tot ce să-i stă în putinţă pentru ca fetiţele lui să nu ajungă pe mâini străine. Ar fi dispus chiar să-şi ierte şi soţia, de dragul celor cinci copii. Bunicul copilelor şi o mătuşă din Italia au anunţat că sunt dispuşi şi ei să le crească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Tatăl gemenelor abandonate la etajul şase al unui bloc din Bucureşti vrea să le ia acasă