Antena Meniu Search
x

Tatal micului Hercule ameninta din nou

Tatal micilor culturisti a pornit razboiul cu Protectia Copilului. I-a amenintat din nou, fara ocolisuri, pe inspectori. Iar asta i-a adus inca o problema cu legea. O plangere, pentru amenintari

Vezi și

El e tata, antrenor pentru micii culturisti. Tartor, cred autoritatile. Din tolba cu amenintarile violente, a mai scos una. Adresata tot inspectorilor de la Protectia Copilului. "Ba, ai inteles ca lumea asta mare este mica? Stai in banca ta ca te las cu pensie de handicapat", le-a transmis barbatul.

Asta dupa ce a publicat un film, pe care l-a intitulat "Lasati-mi copiii in pace". Isi prezinta noua coasa, care trebuie batuta in gura. “Probabil ca este in stare de orice”, a declarat Cristian Lungu, directorul adjunct al DGASPC Olt.

De data asta insa, oamenii de la Protectia Copilului au cerut ajutorul justitiei. Au depus o plangere, pe numele barbatului, la Parchet. “Evident ca daca nu era o temere nu actionam asa cum am actionat”, a mai afirmat Cristian Lungu.

O ordonanta l-ar putea lasa pe barbat fara culturistii in miniatura. Pe care i-a obligat sa faca exercitii de care si campionii fortei se feresc, uneori. Si pe care i-a cladit dupa propriul chip, cu muschi.

Pretul platit de copii este imens. Sanatatea micului Hercule si a fratelui lui va avea de suferit, pe termen lung.

Maine, Tribunalul Olt va lua in discutie ordonanta depusa de Protectia Copilului. Este posibil ca micul Hercule si fratele lui sa fie luati din sala tatalui antrenor in aceeasi zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Tatal micului Hercule ameninta din nou