Antena Meniu Search
x

Taurii se pregătesc să încheie o afacere profitabilă, iar săgetătorii se pot îndrăgosti

Gata cu timiditatea, nativi berbeci! E timpul să îi lăsaţi pe ceilalţi să vă cunoască cu advărat!Prietenii vor aprecia că v-aţi deschis faţă de ei.

Vezi și

Gata cu timiditatea,nativi berbeci! E timpul să îi lăsaţi pe ceilalţi să vă cunoască cu advărat!Prietenii vor aprecia că v-aţi deschis faţă de ei.

Taurii se pregătesc să încheie o afacere profitabilă. Să nu se bucure înainte de a semna. O strângere de mână nu e suficientă

Gemenii întalnesc astăzi o persoană înteresantă şi puternică care le va capta cu totul atenţia. Nu discutaţi pe teme prea personale de la prima întâlnire!

Simplu şi sigur! Aşa îi sfătuiesc pe raci să ia deciziile astăzi! Sunt puţin nehotărâţi aşa că să evite extravaganţele şi nu vor avea bătăi de cap!

Dragi lei nu renunţaţi la ideile voastre! Chiar dacă prietenii vă vor contrazice pe un ton ridicat, nu înseamnă că trebuie să fiţi de acord cu ei!

Fecioarele pun cariera pe primul plan în această perioadă! Nu e nimic rău în asta, ba mai mult e de apreciat, dar să nu îi uite pe cei din jurul lor care le-au fost mereu alături!

Luaţi-vă rucsacul în spate şi nu vă mai uitaţi în urmă, dragi balanţe! Vine weekendul, aşa că e momentul perfect să faceţi o scurtă excusie. Aveţi nevoie de odihnă!

Carisma scorpionilor va atrage toate privirile astăzi! Iar ei, la rândul lor, simt atracţii pentru diferite persoane pe care le vor întâlni. Să nu se grăbească, s-ar putea să fie doar ceva de moment.

Şi săgetătorii se pot îndrăgosti astăzi, din oră în oră! Dacă sunt într-o relaţie, i-aş sfătui să evite discuţiile în contradictoriu!

Nu luaţi decizii pripte, dragi capricorni! N-aveţi o stare tocmai bună de spirit azi, noroc că vine weekendul! E un motiv destul de bun încât să zâmbim, nu-i aşa?

Luaţi o pauză, nativi vărsători şi puneţi pe hârtie toate acele idei geniale care vă trec prin cap! Nimeni nu vă poate opri să obţineţi ce vă doriţi, cu excepţia voastră!

Peştii sunt ca un burete emoţional, astăzi şi parca absorb emoţiile tuturor! Să nu se lase totuşi prea influenţaţi de poveştile triste din jurul lor! Vine weekendul, aşa că starea de bine e obligatorie! 

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Taurii se pregătesc să încheie o afacere profitabilă, iar săgetătorii se pot îndrăgosti