Antena Meniu Search
x

Taxele şi impozitele se vor putea plăti cu cardul

În sfârşit, intrăm şi noi în rândul lumii. Nu chiar acum, dar oricum. Din primăvara anului viitor vom putea să plătim taxele şi impozitele cu cardul. Şi nu doar atât - plata se va putea face şi on-line şi la ghişeu

Vezi și

În sfârşit, intrăm şi noi în rândul lumii. Nu chiar acum, dar oricum. Din primăvara anului viitor vom putea să plătim taxele şi impozitele cu cardul. Şi nu doar atât - plata se va putea face şi on-line şi la ghişeu.

Şi nu doar atât - plata se va putea face şi on-line şi la ghişeu. Românii scapă astfel de cozile interminabile, dar şi de teancul de bani din portofele. 

Mai întâi, se vor putea face plăţile online, ca mai apoi, plăţile cu cardul să fie acceptate şi la ghişeu. Iar toate tranzacţiile vor avea un comision fix de 0,3%, fără alte costuri suplimentare pentru Trezorerie şi instituţii publice. Mai mult comisionul va fi suportat de bugetul statului.  Contribuabilul nu va plăti niciun leu în plus. Statul va bugeta pentru acest an comisioane de peste 700 de mii de lei. În 2016, comisioanele vor costa statul peste 1,2 milioane de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Taxele şi impozitele se vor putea plăti cu cardul