Antena Meniu Search
x

Taximetristul din Tg. Mureș cu Tesla de 40.000 € face curse gratis pentru cadrele medicale care se luptă cu epidemia de coronavirus

Taximetristul din Tg. Mureș cu Tesla de 40.000 € face curse gratis pentru cadrele medicale care se luptă cu epidemia de coronavirus. Ovidiu duce zilnic acasă medicii și asistentele de la Spitalul din oraș.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 28.03.2020, 07:58

  • Ovidiu Sima onorează doar comenzile cadrelor medicale.
  • Mai mulți colegi din Tg. Mureș s-au alăturat inițiativei lui.

Taximetristul din Tg. Mureș cu Tesla de 40.000 € face curse gratis pentru cadrele medicale care se luptă cu epidemia de coronavirus. Ovidiu duce zilnic acasă medicii și asistentele de la Spitalul din oraș.

Un taximetrist din Tg. Mureș care în ianuarie a devenit cunoscut după ce și-a scos mașina nou nouță, un Tesla S de 40.000 de euro din garaj și a început să facă taxi cu ea, a decis să ajute cadrele medicale din oraș și să le ducă acasă gratis, după program.

Ovidiu Sima a realizat și un clip video în care vorbește despre inițiativa lui, la care au aderat mai mulți colegi de la firma pentru care face taximetrie. "Am zis să mă alătur și eu împotriva coronavirusului. Eu am zis ca să susțin medicii din Târgu Mureș, medicii care luptă împotriva coronavirusului, să le ofer un transport gratuit. Am hotărât, împreună cu alți colegi de taxi să susținem lupta asta, să oferim un sprijin tuturor doctorilor, asistenților care luptă cu coronavirusul. Le mulțumim, îi apreciem foarte mult.", spune bărbatul.

El a mai adăugat că după părerea lui, "după ore întregi de muncă, atâta merită și ei." Ovidiu a reușit să seteze în aplicația de comenzi o variantă specială pentru cadrele medicale, care vor fi duse la spital, sau acasă, gratis.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânărul mai spune că în această perioadă va lua doar comenzi pentru cadrele medicale și e gata să plece și de acasă, pentru a onora o astfel de comandă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Taximetristul din Tg. Mureș cu Tesla de 40.000 € face curse gratis pentru cadrele medicale care se luptă cu epidemia de coronavirus