Antena Meniu Search
x

Televizoare de ultimă generaţie la 49 de lei bucata!

A fost oferta de Paşte a unui magazin online. O ofertă de care clienţii au profitat din plin unii şi-au cumpărat şi câte 200 de televizoare.

Vezi și

 A fost oferta de Paşte a unui magazin online. O ofertă de care clienţii au profitat din plin unii şi-au cumpărat şi câte 200 de televizoare.

Când au fost informaţi că discountul nu e real, ci doar o eroare de soft, oamenii şi-au angajat avocaţi şi au mers să-şi ceară produsele comandate în instanţă. Iar instanţa le-a dat dreptate. Îşi vor primi televizoarele de 2.500 de lei la oferta unică de 49 de lei! Cât un abonament TV pe o lună !

Constantin Macsim a crezut că trăieşte un miracol atunci când a deschis mailul cu oferta de Paşte a unui magazin online. Putea cumpăra cu numai 49 de lei un televizor inteligent LED, full HD care pe alte site-uri avea un preţ de 2.500 de lei.

Iar vestea s-a răspândit ca focul. În două zile cât a durat oferta, aproape o mie de români s-au grăbit să cumpere un televizor la preţul unui abonament tv pe o lună. Iar comanda e comandă, trebuie respectată.

Reprezentanţii magazinului online spun că nu este vorba de o ofertă reală. În cazul de faţă e vorba despre o eroare tehnică aparută în afara orelor de program, în perioada sărbatorilor de Paşti, situaţie ce a îngreunat rezolvarea problemei în timp operativ, afirmă reprezentanţii companiei.

Magazinul online a primit aproape o mie de comenzi la oferta de 49 de lei, majoritatea din ele avand mai mult de 4 bucăţi pe cerere. Dar au fost cazuri de clienţi care au cumpărat chiar şi 200 de televizoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Televizoare de ultimă generaţie la 49 de lei bucata!