Antena Meniu Search
x

Temperaturile ridicate i-au scos pe constanteni din case

Vara ne grabim sa mergem cu totii acolo. In restul anului, visam la asta. Sunt insa si oameni fericiti care traiesc la mare. Pentru ei, deschiderea sau inchiderea sezonului nu inseamna mare lucru. Se pot bucura oricand de plaja si de valuri

Vezi și

Chiar daca suntem in mijlocul saptamanii si nu putem vorbi inca de plaja, temperaturile ridicate i-au scos pe constanteni si astazi din casa. Cei care au avut putin timp liber au profitat din plin atat de soare cat si de briza marii.

De un prim bronz nu poate fi vorba. Nici la vreo baie, nu s-a incumetat cineva. Dar pentru alte activitati pe malul marii s-au gasit doritori. De exemplu, pozele cu marea agitata au fost la mare cautare. Iar parul ravasit a facut si el parte din decor.

Soarele, marea, si valurile. Mai ales valurile sunt tot ce-si doresc pasionatii de surf si de windsurf. Si au fost norocosi. Altii au iesit din case fie doar si pentru o plimbare, la alergat sau cu bicicletele.

Cert este ca litoralul incepe sa aduca a vacanta. Pana la inceputul sezonului estival, zilele sunt numarate. Mai sunt doar 12.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Temperaturile ridicate i-au scos pe constanteni din case