Antena Meniu Search
x

În timp ce alţi copii se bucură de vacanţă şi de jucăriile pe care le primesc, Teo e imobilizat într-un pat!

S-a născut cu probleme grave şi, deşi medicii nu-i dădeau nicio şansă, băieţelul s-a luptat să trăiască.

Vezi și

S-a născut cu probleme grave şi, deşi medicii nu-i dădeau nicio şansă, băieţelul s-a luptat să trăiască. Acum are 5 ani şi e în permanenţă conectat la aparate şi supravegheat de părinţi. 

Teo are 5 ani. Ar fi trebuit să fie un copil ca toţi copiii, însă medicii au ignorat o complicaţie apărută în timpul sarcinii. Aşa că acum puştiul stă imobilizat într-o cameră care i-a devenit secţie de terapie intensivă.  

Iar după 4 zile în care mama lui nu a primit vreun tratament, Teo a venit pe lume. Şi din prima clipă în care s-a născut, a depins de aparate pentru a putea trăi. 

Şi totuşi, băieţelul a supravieţuit. Numai că viaţa lui un chin. Nu poate mânca, nu poate respira şi nici măcar clipi. Aşa că părinţii sunt nevoiţi să stea clipă de clipă alături de el. 

Diagnosticul e unul dur: paralizie cerebrală. Şi pentru a putea progresa, are nevoie de un transplant cu celule stem, la o clinică din Turcia.

Teo, dar şi părinţii lui, au nevoie de ajutor. Mai ales că, din partea statului, nu primesc decât o sută de lei. Bani care nu le ajung pentru aproape nimic. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » În timp ce alţi copii se bucură de vacanţă şi de jucăriile pe care le primesc, Teo e imobilizat într-un pat!