Antena Meniu Search
x

Termoenergetica anunţă ca opreşte furnizarea energiei termice de joi

Termoenergetica anunţă că va opri furnizarea de energie termincă începând cu ziua de joi, 31 martie, informează Agerpres. Potrivit companiei, temperaturile exterioare nu mai impun furnizarea de agent termic.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 31.03.2022, 15:35

Termoenergetica anunţă ca opreşte furnizarea energiei termice de joi

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti anunţă încheierea sezonului de încălzire 2021 - 2022, astfel că începând de joi vor fi iniţiate procedurile de oprire a furnizării energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare. "Oprirea agentului termic pentru căldură este făcută progresiv, prin reducerea temperaturii de livrare şi prin închiderea instalaţiilor către consumatori, efectele fiind resimţite pe tot parcursul următoarelor 72 de ore", se arată în comunicatul Termoenergetica.

Potrivit regulamentului, procedura de oprire a furnizării agentului termic este demarată după trei zile în care temperatur medie a aerului exterior depăşeşte 10 grade Celsius, în intervalul orar 20:00 - 06:00. Clienţii pot solicita informaţii suplimentare prin aplicaţia Termoalert sau la numerele de telefon 031.9442, respectiv 0800.820.002.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi reciclat până acum ambalaje prin sistemul garanţie - returnare?

Observator » Stiri sociale » Termoenergetica anunţă ca opreşte furnizarea energiei termice de joi