Antena Meniu Search
x

Tibi Uşeriu a fost premiat şi acasă, la Bistriţa, după performanţă unică de la maratonul artic

Autorităţile judeţului i-au înmânat, ieri, un cec în valoare de 25.000 de lei. Tibi a primit şi Premiul de Excelenţă. Este primul bistriţean cu această distincţie.

Vezi și

Autorităţile judeţului i-au înmânat, ieri, un cec în valoare de 25.000 de lei. Tibi a primit şi Premiul de Excelenţă. Este primul bistriţean cu această distincţie.

Tibi Uşeriu a fost primit cu aplauze de autoriţăţile din Bistriţa-Năsăud. După un maraton arctic extrem de dificil, sportivul a adus acasă a doua sa medalie.

Dacă pentru cei mai mulţi pare un lucru nebunesc să participi de două ori la o astfel de competiţie, explicaţia lui Tibi este una foarte simplă.

Cuvintele de laudă nu au încetat nicio secundă să curgă, la adresa campionului.

Respect şi admiraţie a stârnit tuturor celor prezenţi la evenimentul orgnizat special în cinstea sa. Tibi este o mândrie pentru ei.

Mâine, campionul vine în Capitală unde îşi lansează volumul în care a cuprins întreaga sa poveste de viaţă.

Dar, pasiunea sa pentru cursele extreme nu se opreşte aici. În câteva luni va participa la un maraton la fel de extrem ca cel câştigat recent, dar în deşert.

Tibi a fost premiat cu o diplomă de excelenţă, dar şi cu 25.000 de lei. Campionul a declarat că o să păstreze o mică parte din sumă, dar cei mai mulţi bani vor fi donaţi unui copil pasionat de sport fără posibilităţi financiare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Tibi Uşeriu a fost premiat şi acasă, la Bistriţa, după performanţă unică de la maratonul artic