Grădina Zoologică din Târgu Mureş, plină zilnic de tineri voluntari

De Redactia Observator.
Publicat: 14.07.2019, 13:52.
Actualizat: 14.07.2019, 15:01

Grădina Zoologică din Târgu Mureş este zilnic plină de adolescenţi. Nu vin însă în calitate de vizitatori, ci de îngrijitori. Tinerii au ales să-şi petreacă vara printre animale şi păsări exotice, ca să le dea o mână de ajutor angajaţilor de la Zoo.

Grădina Zoologică din Târgu Mureş este zilnic plină de adolescenţi. Nu vin însă în calitate de vizitatori, ci de îngrijitori. Tinerii au ales să-şi petreacă vara printre animale şi păsări exotice, ca să le dea o mână de ajutor angajaţilor de la Zoo.

De la primele ore ale dimineţii este multă agitaţie la Grădina Zoologică din Târgu Mureş. Zeci de adolescenţi curăţă cuştile, cară gunoiul şi pregătesc mâncarea pentru animalele şi păsările exotice. Au ales să facă voluntariat, după ce au aflat că îngrijitorii au nevoie de ajutor pe timp de vară, mai ales că este si perioada concediilor.

Tinerii sunt bucuroşi că ajută pentru ca animalele să nu aibă de suferit.

Programul de vizitare la Grădina Zoologică din Târgu Mureş este între orele 9 şi 18. Un bilet pentru adulti costă 20 de lei, iar copiii plătesc 5 lei.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.