Antena Meniu Search
x

Familiile celor nouă bărbaţi morţi înecaţi în dubă la Viişoara au făcut o cerere neobişnuită la biserică, pentru a-i putea înmormânta

Vinerea Patimilor este cea mai grea pentru familiile celor nouă tineri ucişi în tragedia rutieră din Neamţ.

Vezi și

Vinerea Patimilor este cea mai grea pentru familiile celor nouă tineri ucişi în tragedia rutieră din Neamţ. Îi vor înmormânta cu banii pe care victimele îi aduceau acasă, de Paşte. Cele câteva bancnote recuperate din râul Bistriţa erau salariul lor pe o lună întreagă.

Patru cruci, pentru patru oameni care au pierit în râul Bistriţa. Familia Bleambă a pierdut trei suflete în accidentul de ieri. Pe Dan şi pe Denis, tată şi fiu, şi pe Ionuţ. Se întorceau cu toţii acasă, de Paşte, după ce în ultima lună au muncit în celălalt capăt al ţării, la Arad.

Alături de ei a pierit şi Ionuţ Nechifor. Avea doar 17 ani, dar plecase departe de casă pentru a-şi ajuta familia. 

Doi fii a pierdut şi mama şoferului. Gabriel Nistor se afla la volan, iar Ciprian, fratele lui, era alături de ceilalţi tineri în duba care s-a scufundat în râu, după ce a căzut de pe un pod. 

Astăzi, rudele au ridicat trupurile neînsufleţite de la IML. Banii pe care tinerii i-au strâns cu greu pentru familie, câte 1.600 de lei, le vor plăti acum ultimul drum. 

Familiile au obţinut dezlegare pentru a-i înmormânta mâine, în Sâmbăta Mare, pe tinerii ucişi în unul dintre cele mai cumplite accidente. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Familiile celor nouă bărbaţi morţi înecaţi în dubă la Viişoara au făcut o cerere neobişnuită la biserică, pentru a-i putea înmormânta