Antena Meniu Search
x

Ţinutul Pădurenilor din Hunedoara atrage turişti chiar şi din SUA şi Canada

Turiştii de peste Ocean vin în număr din ce în ce mai mare să ne viziteze ţara! Mai nou, sunt atraşi de Ţinutul Pădurenilor. Americanii sau canadienii nu mai speră să-l întâlnească pe Dracula.

de Redactia Observator

la 24.07.2019, 17:07

Vezi și

Turiştii de peste Ocean vin în număr din ce în ce mai mare să ne viziteze ţara! Mai nou, sunt atraşi de Ţinutul Pădurenilor. Americanii sau canadienii nu mai speră să-l întâlnească pe Dracula. Apreciază mult mai mult tradiţiile româneşti păstrate de secole, dar şi preparatele delicioase făcute după reţete străvechi. Iar când vine vorba să înveţe dansurile româneşti, niciunul nu dă înapoi. Nu doar că se prind în hore, dar învaţă şi strigăturile.

Pentru cei 50 de turişti americani şi canadieni, Ţinutul Pădrenilor s-a transformat într-o experienţă plină de energie şi veselie. 

Totuşi, înainte să se apuce de dansat, au băut un pahar ţuică întoarsă de încurajare şi au mâncat slănină, tocană, cârnaţi şi nelipsita mămăligă, ca să prindă puteri. 

Între două hore, turiştii americani şi canadieni au fotografiat tot ce au văzut, de la peisaje pe care, spun ei, nu le mai găsesc în ţara lor, până la localnici şi case tradiţionale. 

În finalul vizitei, atât musafirii, cât şi gazdele s-au arătat încântaţi. Primii pentru că au avut parte d eo experienţă unică, ceilalţi pentru că speră că în felul acesta vor pune Ţinutul pădurenilor pe harta turistică din România. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri sociale » Ţinutul Pădurenilor din Hunedoara atrage turişti chiar şi din SUA şi Canada