Antena Meniu Search
x

Tipuri de femei

Am ajuns la concluzia că bărbaţii au dreptate atunci când spun că nu înţeleg femeile! Ce-i drept, pentru ei este mult mai simplu.

Vezi și

Am ajuns la concluzia că bărbaţii au dreptate atunci când spun că nu înţeleg femeile! Ce-i drept, pentru ei este mult mai simplu. Dacă spun "nu", înseamnă "nu".

Dacă spun că sunt obosiţi, atunci chiar sunt obosiţi. Cu femeile, în schimb, este complicat. Fiecare dintre noi are propriul ei ritual de frumuseţe, micile sale plăceri şi - de ce nu - micile sale obsesii.

1. Obsedata de curăţenie - nu suportă să vadă un fir de praf pe mobilă, iar dacă vreo firmitură de pâine intră în contact cu podeaua impecabilă este la un pas de o criză de nervi. Pur şi simplu, nu se poate abţine nici măcar atunci când partenerul ei vine de la serviciu, obosit sau leşinat de foame.

2. Telenovelista - este atât de dedicată serialelor latino-americane, încât refuză să accepte că cineva nu ar fi interesat de aceste poveşti siropoase. Cu atât mai puţin partenerul său. Mai ales atunci când acesta nu-şi doreşte decât să vadă un meci de fotbal.

3. Auto-portretista - ai senzaţia că moda selfie s-a inventat pentru ea şi doar pentru ea. Se fotografiază în orice loc: în baie, pe hol, pe stradă, în maşină, lângă maşină. Iar dictonul după care se ghidează în viaţă oare să fie "Nicio zi, fără 50 de selfie-uri"

4. Iritabila de la volan - o scot din minţi ambuteiajele şi cozile de la semafor. Are senzaţia că toţi ceilalţi şoferi conduc dezastruos, aşa că nu ezită să-i claxoneze, să le facă tot felul de semne şi chiar să le adreseze o largă paletă de."urări de bine".

5. Populara - nu a făcut nimic reprezentativ în viaţă, cu toate acestea are o grămadă de cunoştinţe. Aşa că, orice ieşire cu ea la mall este fracţionată de scurte întâlniri cu amicii.

6. Dependenta de cumpărături - ştie că are nevoie doar de un tricou alb, cu toate acestea nu se poate abţine să nu achiziţioneze câte ceva din orice magazin care îi iese în cale. Unicul rol al partenerului său este acela de suport de sacoşe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tipuri de femei