Antena Meniu Search
x

Un TIR cu azotat de amoniu s-a răsturnat la limita judeţelor Buzău şi Ialomiţa, DN 2C a fost închis

Panică la limita judeţelor Buzău şi Ialomiţa, unde un TIR încărcat cu peste 20 de tone de azotat de amoniu s-a răsturnat!

Vezi și

Panică la limita judeţelor Buzău şi Ialomiţa, unde un TIR încărcat cu peste 20 de tone de azotat de amoniu s-a răsturnat! Pompierii au luat imediat toate măsurile de siguranţă şi au izolat zona. Toţi aveau în gând doar tragedia de la Mihăileşti, care s-ar fi putut repeta. 

Din fericire nu s-a produs nicio explozie şi nu a avut loc incendiu, deşi, după ce TIR-ul plin cu azotat de amoniu s-a răsturnat, au fost şi scurgeri de ulei. Patru echipaje de pompieri au ajuns imediat la locul accidentului şi au asigurat zona.

Drumul Naţional 2C a fost închis, iar salvatorii au decuplat bornele TIR-ului pentru mai mult siguranţă. În prezent, nu mai există pericol. Toată încărcătura va fi preluată de un alt camion, iar cel răsturnat va fi repus pe roţi.

Camionul s-a răsturnat pe drum drept, astfel că una dintre ipotezele producerii accidentului ar fi că şoferul ar fi adormit la volan. Când a fost anunţat acest accident, toţi şi-au amintit de tragedia de la Mihăileşti din 2004. Atunci un camion cu azotat a explodat pe Drumul European 85 şi 18 oameni şi-au pierdut viaţa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un TIR cu azotat de amoniu s-a răsturnat la limita judeţelor Buzău şi Ialomiţa, DN 2C a fost închis