Mii de titluri noi, la Bookfest 2019. Spațiu mai mare și program prelungit

De Redactia Observator.
Publicat: 29.05.2019, 21:44.
Actualizat: 29.05.2019, 21:48

Autori britanici, care nu au mai fost traduşi până acum în limba română, şi multe titluri din zona fantasy şi a literaturii pentru copii. Sunt surprizele ediţiei de anul acesta a salonului internaţional de carte Bookfest, care îi aşteaptă pe vizitatori într-un spaţiu mai mare.

Autori britanici, care nu au mai fost traduşi până acum în limba română, şi multe titluri din zona fantasy şi a literaturii pentru copii. Sunt surprizele ediţiei de anul acesta a salonului internaţional de carte Bookfest, care îi aşteaptă pe vizitatori într-un spaţiu mai mare şi cu un program prelungit.

În total, editurile au pregătit peste un milion de cărţi la reducere şi s-au întrecut în standuri cât mai creative.

După succesul din anii trecuţi, Bookfest s-a mutat în casă nouă. Tot la Romexpo, dar într-un pavilion mai mare şi mai aerisit, iar organizatorii au prelungit programul până la ora 21:00. Editurile au pregătit peste patru mii de titluri noi.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.