Antena Meniu Search
x

Toaleta de la o școală din Viişoara, pericol pentru elevi

În şcoala de la Viişoara, apa, care curge cu porţia şi vine murdară, nici măcar nu se scurge în canalizare. Clădirea nu are geamuri, iar uşile sunt şubrede şi stau să cadă. 

de Redactia Observator

la 05.03.2020, 11:39

Vezi și
  • Ţevile sunt sparte, iar vasele de toaletă sunt pline de rugină.
  • Părinţii sunt scandalizaţi de condiţiile groaznice.

În şcoala de la Viişoara, apa, care curge cu porţia şi vine murdară, nici măcar nu se scurge în canalizare. Clădirea nu are geamuri, iar uşile sunt şubrede şi stau să cadă. 

Ţevile sunt sparte, iar vasele de toaletă sunt pline de rugină. Singurul care reuşeşte să dea drumul la robinet este administratorul şcolii.

Directoarea nu a vrut să comenteze situaţia, dar l-a chemat în schimb pe primarul comunei ca să lămurească lucurile. După ce a intrat pentru prima dată la toalete, bărbatul le consideră decente.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Părinţii însă au altă părere. Ei sunt scandalizaţi de condiţiile groaznice.

Paradoxal, într-o comună apropiată, la Păltiniş, la doar 8 kilometri distanţă de şcoala de la Viişioara, în 2009 a fost construită o clădire nouă, care trebuia să funcţioneze ca şcoală şi grădiniţă. Dar stă degeaba. 

Directorul DSP Botoşani nu ştia de situaţia de la Viişoara, aşa că abia azi va trimite acolo o echipă de control. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Toaleta de la o școală din Viişoara, pericol pentru elevi