Antena Meniu Search
x

Toaletele și dușurile, greu de găsit pe plajele de pe litoral

În fiecare an, autorităţile visează să atragă cât mai mulţi turişti pe litoral. Însă nu le oferă nici măcar condiţii de bun simţ. Pe multe plaje de la malul mării, nu există toalete. Turiştii sunt puşi să plătească pentru a avea acces în încăperi amenajate în spatele unor terase.

de Redactia Observator

la 30.07.2019, 23:47

Vezi și

În fiecare an, autorităţile visează să atragă cât mai mulţi turişti pe litoral. Însă nu le oferă nici măcar condiţii de bun simţ. Pe multe plaje de la malul mării, nu există toalete. Turiştii sunt puşi să plătească pentru a avea acces în încăperi amenajate în spatele unor terase. Cât despre duşuri, acestea există doar pe plajele exclusiviste.

Mii de metri pătraţi de nisip şi tot atâţia turişti dornici de distracţie. Plajele din sudul staţiunii Mamaia sunt pline de dimineaţa până seara. Majoritatea sunt pline de şezlonguri şi terase. Doar câteva au şi toalete.

Dar astfel de toalete sunt, de cele mai multe ori, focare de infecţie. Iar accesul costă doi lei.

Turiştii taxează inclusiv lipsa duşurilor şi a locurilor special amenajate în care să se cureţe de nisip când părăsesc plaja.

Pe plajele private din centrul staţiunii Mamaia, utilităţile sunt scumpe. Iar turiştii au parte de ele doar dacă plătesc 70 de lei pentru şezlong.

Potrivit Apelor Române, obligaţia de a asigura grupuri sanitare revine administratorilor plajelor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Toaletele și dușurile, greu de găsit pe plajele de pe litoral