Antena Meniu Search
x

Toalete publice lipsă, defecte sau mizere, o problemă în aproape toate oraşele din România

Toaletele publice lipsă, defecte sau mizere sunt o problemă în aproape toate oraşele din România. Aşa că, de cele mai multe ori, în situaţii. limită, românii trebuie să apeleze la bunăvoiţa angajaţiilor din benzinării sau localuri.

de Redactia Observator

la 28.02.2019, 14:44

Vezi și

Toaletele publice lipsă, defecte sau mizere sunt o problemă în aproape toate oraşele din România. Aşa că, de cele mai multe ori, în situaţii. limită, românii trebuie să apeleze la bunăvoiţa angajaţiilor din benzinării sau localuri. Ploieştiul nu face o excepţie la acest capitol. În oraş, sunt câteva toalete publice funcţionale, dar folosirea lor poate deveni o aventură extremă. 

În Ploieşti primăria a gândit un proiect de reabilitare cu o sumă record de 100.000 de euro. Mai exact, preţul plătit pentru două garsoniere în centrul oraşului.

În urmă cu doi ani, 10 toalete publice moderne au fost terminate cu bani publici. Acum stau cu lacătul pe uşă pentru că nu au fost încă atribuite.

Ele sunt racordate la reţeaua de apă şi canalizare, au toate celelalte utilităţi deja branşate. Singura problemă este de gestiune a lor.

În total, în Ploieşti sunt 15 toalete publice. Doar patru sunt funcţionale, în condiţii greu de suportat chiar şi pentru câteva minute. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Toalete publice lipsă, defecte sau mizere, o problemă în aproape toate oraşele din România