Antena Meniu Search
x

Toni Greblă e liber să numere caprele

Capre cu trei iezi găseşti doar în poveşti. Capre cu patru iezi găseşti doar în iţele dosarului lui Toni Greblă. Nici struţii lui nu mai sunt ce-au fost

la 11.03.2015, 20:03
Vezi și

Capre cu trei iezi găseşti doar în poveşti. Capre cu patru iezi găseşti doar în iţele dosarului lui Toni Greblă. Nici struţii lui nu mai sunt ce-au fost

Şi nici Greblă. Acum e liber. Proprietarul fermei care l-a trimis pe fostul judecător al Curţii Constituţionale în faţa procurorilor a prezentat celebrele capre. Dar scandalul e departe de a se stinge. Un denunţător face acuzaţii uluitoare pe numele fostului judecător, la DNA şi într-un interviu, în exclusivitate, pentru Observator. 

Soacra este proprietar în acte. Pământul e dat în comodat. Avocatul denunţător a scris altceva. Greblă a vrut să încheie un contract cu un om de afaceri, pentru 50 de capre. A căutat un jurist, printr-un intermediar. Dar avocatul nu a mai făcut contractul, ci un denunţ la DNA.

Ieri, Toni Greblă a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de trafic de influenţă în formă continuată, vânzări ilegale şi constituire de grup infracţional organizat. Astăzi a fost eliberat.

Fostul judector al Curţii Constituţionale Toni Greblă va fi cercetat în libertate pentru mai multe infracţiuni, prin care şi trafic de influenţă. Este pentru prima oară în justiţia din România când un judecător constituţional ajunge în faţa procurorilor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Toni Greblă e liber să numere caprele